Welkom

Hartelijk welkom op de website van Schildersbedrijf Kols. Op deze website vindt u alle informatie over ons bedrijf, onze producten en diensten. U zult zien dat wij een schildersbedrijf zijn met meer dan 15 jaar ervaring in advies en uitvoering.

Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Mocht u na het bekijken van deze site nog vragen hebben, of meer informatie willen, dan kunt u onderaan deze pagina onze contact-gegevens vinden.

Schilderen, een vak apart!

Schilderen is niet zomaar een vak. De meeste mensen denken bij schilderwerk vaak alleen aan schuren en schilderen, maar er komt echt veel meer bij kijken. Om goed schilderwerk te kunnen leveren, is de nodige vakkennis, zorgvuldigheid en plezier in het werk vereist.

Na een schilderbeurt hoort een object er, in schildersjargon uitgedrukt, gelikt uit te zien. Niet alleen belangrijk is het resultaat direct na de schilderbeurt, maar ook hoe het werk eruit ziet na een aantal jaren.

Een grondige voorbewerking en een strakke afwerking leidt uiteindelijk tot behoud van het resultaat. Vooral de grondbeginselen zoals slechte loszittende verflagen verwijderen, houtrot verwijderen, modelleren van hout, gronden en plamuren, zijn belangrijke werkzaamheden, waar Kols Schilderwerken veel aandacht aan besteed.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Schilderwerk (zowel binnen als buiten)
  • Houtrotreparaties
  • Sauswerk
  • Dakgoten schoonmaken
  • Kleuradvies
  • Glaszetten
  • Diverse kit werkzaamheden


korting→ Winterschilder

Vanaf half november tot en met begin maart geldt er een winterschilderkorting op de offerte. Voor meer informatie over deze korting kunt u contact met ons opnemen.

→ Laag BTW-tarief

Woningen die 2 jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk. Hierbij is het verplicht, dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring in onze administratie bewaren. Deze verklaring ontvangt u van ons gelijk met de offerte. Het is de bedoeling dat u deze na het geven van de opdracht invult en ondertekent en samen met de getekende offerte aan ons terugstuurt.